Nazaj na vrh...

ELSA Maribor
Evropsko združenje študentov prava
PRAVNI VEČER - BRANJE SODB
Drage študentke in študenti!

ELSA Maribor z novembrom začenja že s tradicionalnim projektom Branje sodb, ki je namenjen vsem študentom pravne fakultete, ne glede na stopnjo in način študija.ELSA Maribor organizira druženje za naše člane, 9. novembra ob 20:00 v kavarni Nana na Glavnem trgu v Mariboru. Pridi in spoznaj svoje kolege, spoznaj delo društva in uberi atraktivnejšo pot do mladega pravnika.
Namen projekta je, da se študenti seznanijo s pomembnimi sodbami, ki so vplivale na razvoj in spremembo pravnega sistema na različnih pravnih področjih. Razprava sodbe se bo izvajala v manjši skupini (10-15) študentov in profesorja, tokrat bo z nami doc. dr. Tjaša Ivanc, ki bo vodila razpravo. Zaradi omejenega števila udeležencev je potrebna predhodna prijava. Vsak študent bo nato na mail prejel sodbo in ostale potrebne informacije ter imel 10-14 dni časa za pripravo.
Prosimo vas, da se prijavljate samo resni študenti, ki vam v pripravo ni težko vložiti nekaj svojega prostega časa. Tokratna izbrana je sodba s področja civilnega procesnega prava.
Vse zainteresirane tako vabimo, da se za razpravo sodbe prijavijo na mail academicactivities.maribor@si.elsa.org ali oddajo svojo prijavo v nabiralnik ELSA do ponedeljka, 30. 10. 2017. V prijavo napišite svoje osebne podatke (ime, priimek, letnik, stopnja in vrsta študija) in v nekaj stavkih zakaj se vam zdi projekt zanimiv ter zakaj ste se prijavili (slednje bomo upoštevali v primeru, da bo prijav več kot prostih mest). Če boste prijavo oddali v tiskani obliki, pripišite še vaš e-mail naslov.

Lepo vas pozdravljamo,
vaša ELSA
Kontakti
+322 646 2626
Mladinska ulica 9,
2000 Maribor