Nazaj na vrh...

ELSA Maribor
Evropsko združenje študentov prava
Aktivnosti
Poletne šole

Da bi študentom prava in mladim pravnikom omogočili pridobiti znanje in praktične izkušnje na najrazličnejših področjih prava, hkrati pa ustvarili možnost akademskih in kulturnih izmenjav, ELSA skupine organizirajo številne pravne šole širom Evrope.

Gre za najmanj enotedenski dogodek, ki vključuje vsaj 20 ur znanstvenega programa. Ta je sestavljen iz predavanj, ki jim sledijo delavnice oz. razni drugi interaktivni načini učenja, ki poglobijo in poudarijo določene bistvene elemente pripadajočega predavanja. Šole so organizirane v tesnem sodelovanju z akademskimi oz. ustanovnimi partnerji. Preko partnerstva s CBL International lahko ELSA povabi svoje člane v Mednarodne pravne šole – na Kitajskem, v Dubaju, in v Šanghaju.

Cena udeležbe je regulirana s strani ELSE in znaša maksimalno 29€ na noč za udeležence iz Albanije, Azerbajdžana, Belorusije, Bosne in Hercegovine, Bolgarije, Hrvaške, Gruzije, Črne gore, Makedonije, Romunije, Srbije, Turčije in Ukrajine in 33€ na noč za udeležence iz Avstrije, Belgije, Cipra, Češke, Danske, Estonije, Finske, Francije, Grčije, Irske, Islandije, Italije, Latvije, Litve, Luksemburga, Madžarske, Malte, Nemčije, Nizozemske, Norveške, Poljske, Portugalske, Slovaške, Slovenije, Španije, Švedske, Švice in Združenega Kraljestva.
Kotizacija vključuje namestitev, tri obroke dnevno, ter strokovni in zabavni program. Možna doplačila niso obvezna in so odvisna od posamezne organizacijske skupine.
Kontakti
+322 646 2626
Mladinska ulica 9,
2000 Maribor